slim in balans

Gewichtsconsulent

Telefoon 06 – 38 08 35 50

Mail info@sliminbalans.com

Woerden

Intake
Tijdens het intakegesprek bespreken we jouw wensen en doel. Samen maken we een plan waarmee je stap voor stap jouw doel bereikt. Ik maak een dossier met gegevens over jouw gezondheid, leefsituatie, motivatie, verwachtingen en dieetgeschiedenis. Ook meet ik gewicht, lengte, tailleomvang, spier- en vetpercentage. Daarnaast vraag ik je om een aantal dagen een voedingsdagboek bij te houden, zodat ik meer inzicht krijg in jouw eetpatroon. Maar het voedingsdagboek is vooral voor jezelf: weten wat je eet, is de eerste stap naar een nieuw eetpatroon. Het intakegesprek duurt 60 minuten.

Tweede en derde consult
In het tweede gesprek neem ik het voedingsdagboek met je door en geef ik je alvast een aantal adviezen. Daarnaast zal ik een passend voedingsadvies voor je maken, dat we bespreken tijdens de derde afspraak. Het tweede en derde gesprek duurt 45 minuten.

Vervolgconsulten
Tijdens de vervolgconsulten evalueren we de afgelopen periode. Ik meet gewicht, taille, spier- en vetpercentage, en we kijken naar de dagelijkse praktijk: wat gaat goed, wat is lastig? Je krijgt aanvullende voedingsadviezen, bewegingsadviezen en praktische tips die je weer verder helpen. Je zult zich steeds beter gaan voelen en daarnaast jouw ideale gewicht bereiken. De vervolgconsulten duren gemiddeld 30 minuten.