slim in balans

Gewichtsconsulent

Telefoon 06 – 38 08 35 50

Mail info@sliminbalans.com

Woerden

Even voorstellen, ik ben Sandra van den Broek, woon in Woerden en ben moeder van twee kinderen. Ik word blij van lekker eten, kletsen met vriendinnen, een goede film, fietsen in de zon of sporten.

Vrije tijd is beperkt, daarom vind ik het belangrijk dat mijn werk leuk is. Twaalf jaar heb ik gewerkt als coördinator Guest Relations bij Joop van den Ende Theaterproducties. Ik heb dit altijd met enthousiasme gedaan en genoot van de theaters en de musicals. Hierna was het tijd voor een andere passie. Na mijn laatste zwangerschap lukte het maar niet om de overtollige kilo’s kwijt te raken, onder meer omdat ik verslaafd was aan slagroomsoesjes. Uiteindelijk is het me gelukt om ‘af te kicken’ en raakte ik geïnteresseerd in gezonde voeding. Dit kreeg een professioneel vervolg met de opleiding tot gewichtsconsulent. Met een diploma op zak, ben ik mensen gaan coachen naar een gezondere levensstijl. Met Slim in Balans is mijn droom om iets voor mezelf te beginnen uitgekomen.

Ik vind het inspirerend om te puzzelen met ingrediënten. Graag verras ik met gerechten die lekker en gezond zijn. Met een beetje creativiteit verander je recepten die veel vet bevatten in een meer verantwoord gerecht. Zo ontdekte ik laatst een bijzonder restaurantje waar ik heerlijke paddenstoelenlasagne heb gegeten. Het leuke was dat je het recept mee naar huis kreeg. Thuis heb ik een light variant gemaakt die ook op deze website staat.

Gezellig iets doen met vrienden of familie, daarvan krijg ik energie. Ook bij Slim in Balans gaat het om het contact met mensen. Door middel van coaching wil ik mensen helpen om hun ideale gewicht te bereiken en te behouden. Geen dieet maar bewustwording: nadenken bij wat je eet en voldoende bewegen. Gezonder leven dus, maar wel op je eigen manier. Zelf hou ik bijvoorbeeld van cardiofitness, maar een cliënte van mij kreeg al spierpijn bij het idee. Bewegen trok haar sowieso niet zo aan. Tijdens het tweede consult kwam ze al pratende echter op een lumineus idee: Wii Sport. Inmiddels is ze hartstikke fanatiek. Zo zie je maar, er is altijd wel een vorm van beweging die bij je past.